Tantra session og forløb

Personlig udvikling og nydelse

Personlig udvikling behøver ikke være hårdt slid - hvorfor ikke nyde det imens? I en tantra session kan du udvikle dig personligt i nydelsesfulde rammer.

Tantramassagen, som er en del af  tantra sessionen, har  fokus på nærvær og den nærværende berøring. Det er en sanselig og intim helkropsmassage, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med din krop på et dybere plan end du måske har prøvet før. Samtidig kan massagen give mulighed for at arbejde med din personlige udvikling, da der under massagen skabes et rum, hvor det er trygt at se dine udfordringer i øjnene.

 

I en tantra session arbejder vi sammen om at:

  • Skabe et rum for indre ro, balance og afstresning

  • Du kan slippe bekymringer, frygt og angst

  • Være til stede i nuet

  • Skabe sammenhæng og dyb forbindelse med kroppen

  • Føle berøring mere intens da din taktile sans, berøringssansen, udvikles

  • Med kærlig opmærksomhed observere alt hvad der fornemmes i kroppen og i sindet

IMG_9085.JPG

 

Den nærværende berøring

En tantramassage er som at gå på opdagelse, en kropslig opdagelsesrejse, hvor du opdager, sanser, undersøger og erfarer nyt. Nye steder at blive berørt, nye måder at blive berørt på. Den nærværende berøring er her helt essentiel og har mange udtryk, lige fra en fjerlet berøring som et vindpust hen over kroppen til berøring med et fast tryk. Fælles for alle udtryk er, at de udføres med stor opmærksomhed og fokus og netop dette nærvær gør berøringen endnu mere sanselig og rører dybere.

 

Kroppen som en helhed

Hele kroppen bliver som udgangspunkt berørt i en tantramassage, men du har selvfølgelig altid mulighed for at sige nej. Jeg har et naturligt forhold til kroppen og ser den som en helhed, hvor alle dele tillægges lige stor værdi og betydning. Konkret betyder det, at også dit køn vil blive berørt på lige fod med alle andre dele af din krop, med mindre du ikke ønsker at blive berørt på dit køn eller andre specifikke steder. Samtidig betyder det også, at kønnet hverken får mere eller mindre opmærksomhed end de andre dele af kroppen. Al berøring vil foregå i et naturligt flow.

 

At arbejde med dig selv

Som mennesker har vi en tendens til at undertrykke de følelser, som vi ikke har lyst til at være bevidste om, men kroppen glemmer ikke. Det er derfor ikke utænkeligt, at du kommer i kontakt med dem under en tantramassage, som blidt og kærligt skaber et rum, hvor du anerkendes for den du er, hvor du er perfekt, som du er. I dette trygge rum er der plads til sårbarhed og sår har derfor mulighed for at heles. Har du nogle udfordringer du særligt har lyst til at arbejde med under massagen, skal du blot gøre opmærksom på dette. Sammen med dig kan jeg skabe et rum, hvor du trygt og kærligt kan se fortidens udfordringer i øjnene og slutte fred med dem.

 

Mødet

For at afklare forventninger og sikre at du får det største udbytte af vores møde, har vi inden det fysiske møde haft enten skriftligt og/eller mundtlig kontakt. Gennem denne kontakt kan vi begge få en fornemmelse af, om et samarbejde vil være givende. Når vi mødes fysisk tager vi en snak i forhold til eventuelle tanker, bekymringer eller forbehold, du måtte have brug for at få afklaret, inden vi starter. I samtalen gennemgåes også det indledende tantriske ritual samt eventuelle tantriske øvelser, vi laver før selve massagen.

Rummet vil inden massagen være varmet godt op, så du ikke fryser under massagen. Selve massagen foregår på en stor madras på gulvet. Det er op til dig, om du ønsker at være nøgen under massagen eller helt/delvist beholde dit undertøj på. Du skal gøre det, som føles behageligt for dig.

Selve massagen tager 1-1,5 time, mens hele tantrasessionen inkl. samtale før/efter, øvelser og massagen tager cirka 2,5 time i alt.